Termeni şi condiţii

Când clientul își înregistrează un cont pe site-ul www.rozaliabot.com, clientul este de acord cu Termenii și Condițiile aferente. Clientul poate alege să primească sau nu material publicitar de la compania noastră. Renunțarea la opțiunea de a primi material publicitar poate fi exprimată de către client în orice moment prin accesarea opțiunii în acest sens (vezi „Dezabonare”)

Comenzi

În urma plasării comenzii, clientul primește prin e-mail o notificare de la www.rozaliabot.com cu înregistrarea comenzii pe site-ul nostru, care urmează să fie confirmată de către client și redirecționată către adresa de e-mail de unde a fost trimisă notificarea despre înregistrarea comenzii.

The execution time of a product is of about 15 working days(the embroideries are made by hand) since the reception of the order confirmation. 

Plata pentru articolele selectate se face in avans, dupa plasarea comenzii; livrarea produselor finite se va face dupa termenul stabilit pentru executarea piesei vestimentare.

În momentul expedierii sau în cazul în care produsul poate fi livrat mai devreme decât termenul stabilit, clientul va fi anunțat prin e-mail despre această livrare.

Preturile sunt in USD si RON. La valoarea produsului comandat se va adauga si taxa de transport, astfel incat clientul trebuie sa achite suma totala ce contine pretul comenzii plus taxa de transport. Costul de transport este stabilit pentru fiecare țară separat și poate fi găsit aici.

Returnarea produsului

O comandă standard (disponibilă pe stoc și, de obicei, mărimea S) poate fi returnată în maxim 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, astfel încât produsul să ajungă la sediul www.rozaliabot.com cel puțin în a 14-a zi de la data receptia coletului de catre client. Returul va fi acceptat numai dacă produsul este prezentat în starea sa originală inițială, în ambalajul original, cu accesoriile și etichetele anexate, fără nicio deteriorare cauzată de uzură și spălare, cu formularul de retur completat. Produsul returnat trebuie sa contina in colet factura cu care a fost achizitionat. În acest sens, insistăm ca clientul să verifice și să testeze îmbrăcămintea în momentul sosirii, înainte de a îndepărta orice etichete sau articole incluse. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daunele cauzate de transport. In momentul in care returul ajunge la sediul www.rozaliabot.com, produsul va fi supus unui control de calitate in urma caruia clientul va fi instiintat prin e-mail despre concluzii. În cazul în care nu există vicii precum cele enumerate mai sus, restituirea integrală a prețului comenzii va fi procesată   pe același card utilizat inițial pentru plată, care poate dura între 12-15 zile lucrătoare de la data notificare primită de client. În cazul în care clientul refuză să recupereze din nou produsul, www.rozaliabot.com își rezervă dreptul de a-l păstra.

Costul de transport pentru returnarea comenzii va fi suportat de client.

Produsele returnate nu sunt înlocuibile.

Toate produsele care poartă marca ROZALIA BOT, cu excepția celor disponibile, pe stoc, sunt fabricate pe bază de comenzi personalizate, adică sunt realizate în funcție de mărimile specifice și/sau preferințele clientului, pentru o potrivire perfectă. 

Pentru a găsi mărimea potrivită, trebuie să revizuiți tabelul de mărimi sau, în cazul unei comenzi personalizate, trebuie să urmați pașii indicați în grafic cu mărimi specifice. Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon de contact: 0040 770 820 900 sau prin e-mail la info@rozaliabot.com. Ca regula generala, dupa plasarea unei comenzi personalizate, clientul va fi contactat de catre un specialist pentru a verifica corectitudinea informatiilor legate de marime, transmise in comanda.

Comanda personalizata (realizata dupa marimile particulare ale clientului sau avand variante diferite fata de articolul standard prezentat pe stoc) NU POATE fi returnata, conform OUG nr.34/2014, art.16, alin.C, ” produsele fabricate după specificațiile clientului, sau produsele special personalizate nu pot fi returnate”.

www.rozaliabot.com își rezervă dreptul de a-și selecta clientela, în orice moment, fără alte explicații.